CUPRA BORN, als elektrisch rijden buitengewoon wordt

Bij CUPRA streven we naar uitmuntendheid. Prestaties maken dus ook deel uit van ons DNA. De CUPRA Born belichaamt die energie: hij verhoogt de normen voor elektrisch rijden, terwijl hij ook de drempels errond wegneemt. PUBLIREPORTAGE.

Artemis nieuws september 202331

Verzekerd rijbereik

Autonomie is het grootste obstakel voor elektrische auto's, maar de CUPRA Born heeft het antwoord klaar: een rijbereik tot 427 km met zijn 58 kWh-batterij, dat met de 77 kWh-batterij nog verhoogt tot liefst 540 km. Meer dan genoeg voor dagelijks gebruik zonder zorgen.

Alles-in-één-comfort

De CUPRA Born beantwoordt aan alle behoeften van vandaag, met standaarduitrusting die het leven makkelijker maakt: 12" navigatiescherm, parkeersensoren en -camera, adaptieve cruise control, draadloze Apple CarPlay & Android Auto, LED-koplampen, Keyless Entry... allemaal ontworpen voor een veilige, geconnecteerde en plezierige rijervaring.

Schitterend voor uw bedrijf

De CUPRA Born biedt u aantrekkelijke belastingvoordelen, met een fiscale aftrekbaarheid van 100%. Dankzij een lager voordeel alle aard bezorgt hij uw medewerkers ook een hoger netto-inkomen.

Twijfelt u nog? Test de CUPRA Born dan zelf uit. Laat u verleiden door deze elektrische wagen die uw visie op mobiliteit zal veranderen.

Artemis nieuws reiko september 2023