Verruim je horizon en ga mee op inspiratiereis

Wil jij je eigen horizon en die van je onderneming verruimen? Pak dan je rugzak, je open mindset en je goesting én ga van 24 tem 27 april mee op inspiratietour naar Tallinn.

Tallinn12
Tallinn13

Tallinn

Na een meer dan geslaagde eerste editie van de Artemis inspiratietour naar Stockholm hebben we de smaak te pakken en werkten we, in samenwerking met Red Zezel, een nieuwe tour uit. Als innovatie experte weet Sara van Red Zezel immers hoe belangrijk frisse inspiratie is om nieuwe ideeën te kunnen genereren, om verder te innoveren, om creatief en sterk te kunnen ondernemen.

En als manager of ondernemer weet jij dan weer dat het af en toe goed is om afstand te nemen van je dagelijkse business. Om out-of-the box te durven denken. Om uit je alledaagse comfortzone te stappen. Een stap terug te nemen, jouw onderneming met een open en kritische blik te bekijken, nieuwe kennis en verfrissende inzichten te vergaren en dat alles op een andere, boeiende en inspirerende locatie.

Wij geven jou bij deze het perfect alibi om dat ook daadwerkelijk te doen!

Dit jaar nemen we jou namelijk mee naar Tallinn, de bruisende hoofdstad van Estland. Estland aka E-stonia werd in 2019 met stip op 1 gezet door het World Economic Forum als meest ondernemende land van Europa. Volgens Wired is Estland het meest gedigitaliseerde land ter wereld. Tallinn is dus dé ideale bestemming voor een inspiratietour, die de schijnwerpers zal richten op de digitale revolutie en vrouwelijke tech ondernemers.

Alle info en inschrijven vind je hier

Wat deelnemers neerschreven op hun evaluatieformulier na Stockholm 2019:

“ongelooflijk goed georganiseerd”

“alles klopte tijdens de trip, goede variatie, gevulde agenda maar niet overdreven”

“zeer inspirerend”

“mooie mix aan inhoud (workshops/presentaties), mix van deelnemers”