Panelgesprek: Hoe je ONLINE zichtbaarheid vergroten

01 dec

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Team Artemis Antwerpen-Mechelen

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN HELAAS AFGESLOTEN

Een online panelgesprek met vier leden van Artemis Antwerpen-Mechelen:

Panel: Hannelore Verheijen, Ina De Quint en Jill Geens.
Moderator: Valerie Thys

Hannelore (EXPERT): Een ervaren digitale marketer met 8 jaar ervaring bij grote topadverteerders, waaronder Proximus en L’Oréal. Met Boostways coaching bundelt ze deze jarenlange expertise om ambitieuze ondernemers te ondersteunen bij hun online zichtbaarheid en business.

Ina: C(orky)EO van Captain Cork. Na de verplichte sluiting van haar winkel in Antwerpen was het voor haar start up erop of eronder. Online knallen als lokale handelaar, het kan! Zonder grote budgetten. Op de webshop stegen de verkopen van 20 sales naar gemiddeld 400 sales per maand, het emailbestand van 200 subscribers naar 7000 subscribers, 10'000 volgers op facebook en instagram.

Jill (IN.DRUK) is brand designer en cheerleader voor vrouwelijke ondernemers. Ze versterkt hun stem d.m.v. heldere visuele communicatie. Door de sterke logo’s en sprekende websites die ze voor hen ontwerpt, helpt ze hen om meer impact te maken met hun bedrijf. Om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Om indruk te maken.

In deze LIVE sessie worden voor jou expertise en best practices met elkaar gecombineerd zodat jij morgen al aan de slag kan met je online zichtbaarheid van jouw zaak. Dit event is GRATIS voor leden en niet-leden betalen 5 euro. Inschrijven is verplicht via onderstaand inschrijvingsformulier en enkele dagen vooraf krijg je de link naar de activiteit op Zoom.

Heb je al een vraag voor één van onze panelleden? Geef ze dan zeker door via artemisantwerpenmechelen@gmail.com.

Panelgesprek: Hoe je ONLINE zichtbaarheid vergroten

01 december 2020 van 21:00u tot 23:00u

Locatie: 

Via Zoom, Antwerpen

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties