Artemis | Pimp your work space!

Pimp your work space!

28 okt

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Veerle Van Roij


Door de coronacrisis moesten velen onder ons noodgedwongen van thuis werken.
Niet iedereen heeft een goede thuiswerkplek en daarom nodigen we 3 sterke (interieur)architecten uit die ons suggesties gaan geven om thuiswerken zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken.
 
Op lang termijn is het belangrijk om comfortabel te zitten. Aan de keukentafel werken met een gekromde houding, zorgt voor rug – en nekklachten. Een ergonomische werkplek is daarom ook thuis van belang, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

En niet alleen onze thuiswerkplek verdient de nodige aandacht, ook het kantoor van de toekomst zal de nodige veranderingen ondergaan van een plek om al je werk af te maken naar een plek om samen te werken, team meetings, brainstorms en inspiratie op te doen. Kortom, een hybride kantoor met de juiste combinatie van online en offline. Ook hier is de keuze van de juiste materialen, kleuren, ergonomische meubels,…zodat je je ook op het werk thuis kan voelen.
 
Binnenhuisarchitecten Ilka Beke (Level3 Interieurarchitecten) , Kelly Claessens ( La Fabrika/ Blind Gekocht 2021) & architect Anja Strubbe (Strubbe-Poot Architecten) zullen ons de nodige inspiratie bezorgen zodat we ook vanuit thuis efficiënt, gezond en in een mooi kader kunnen werken.
 
Fosbury & Sons in Groot Bijgaarden zullen ons ontvangen in hun prachtig coworking met ruime parking.
Laat je inspireren door deze dames , want iedereen verdient het om te werken in de beste (en mooiste) plek.
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 25-10-2021.