Artemis | Aan de onderhandelingstafel! Artemis DNA Academy

Aan de onderhandelingstafel! Artemis DNA Academy

17 jan

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Els Catry

Valerie Tuytschaever van het European Institute For Sales neemt ons mee in de wereld van het onderhandelen. Tijdens deze Academy reikt ze ons handvaten aan om sterker aan de onderhandelingstafel te zitten.

Of het nu gaat om het sluiten van een professionele deal, het negotiëren over ons loon of over de factuur van de tuinman ... Zelfs met onze kinderen moeten we het onderhandelingsspel spelen ...

Meer impact tijdens onderhandelingen
Tijdens deze Artemis Academy zal Valerie jou enkele waardevolle inzichten en praktische technieken aanreiken inzake onderhandelingen. 
  • Hoe maak je meer impact en ga je met een goed gevoel & resultaat van de onderhandelingstafel?
  • Hoe beïnvloed je de onderhandeling, emotioneel & rationeel?
  • Zet de juiste technieken en tactieken in om de onderhandeling te sturen en te deblokkeren.
  • Het tegengaan van prijsdruk (of andere druk) aan de negotiatietafel
  • Wat zijn de psychologische basisprincipes zijn waarmee je kan zorgen dat je meer krijgt en minder laat liggen op de vergader- en onderhandeltafel
 
Op een zeer interactieve wijze en aan de hand van internationaal beproefde methodes gaat Valerie met jullie aan de slag. Ook word je uitgedaagd je eigen denken en doen te testen en te verbeteren. Je kan een mix van inspireren, uitdagen, inzichten geven en het oefenen van onderhandeltechnieken verwachten.

Woordje over Valérie
Valérie is Managing Partner bij het European Institute for Sales en leidt het Belgische kantoor in Antwerpen. Ze is een ervaren consultant, coach & trainer, gespecialiseerd in commerciële processen, vaardigheden en impactvol onderhandelen.
 
Artemis DNA verwelkomt jullie in De Kluizerij in Affligem. We klinken met z’n allen op het Nieuwe Jaar en serveren heerlijke broodjes voor deze boeiende en leuke workshop!
 
 
 
 
 De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 13-01-2023.