Artemis | aan tafel met Dorien Camps

aan tafel met Dorien Camps

28 sep

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Na een te lange gedwongen afwezigheid door de Covid-19-pandemie kunnen we eindelijk opnieuw van start gaan met artemis. We doen dat uiteraard in veilige omstandigheden, zodat iedereen met een gerust hart aanwezig kan zijn op onze activiteiten.
We starten het nieuwe werkjaar met een ontmoeting met Dorien Camps, stichtster van het tijdschrift Bossy.

Dorien studeerde af als journaliste en werkte jarenlang bij een uitgeverij. Toen ze 30 was, vond ze de tijd rijp om haar kinderdroom waar te maken: een eigen magazine creëren. Ze komt uit een ondernemersfamilie, dus ergens was het een logische stap.  En zo ontstond Bossy, een digitaal platform én een magazine voor (al dan niet toekomstige) onderneemsters.

Dorien geeft ons een blik in hoe zij tot de idee is gekomen om een tijdschrift te lanceren, en welke hindernissen haar pad daarbij hebben gekruist.
 


Concreet:
Afspraak op maandag 28 september 2020 om 19.30 u. in ’t Oosthof, Oostmoerstraat 1, 8490 Jabbeke – Snellegem. De ruimte is zo ingericht dat we voldoende afstand van elkaar kunnen nemen. Denk er wel aan een mondmasker mee te brengen, want dat is nog steeds verplicht. Je mag het mondmasker wel achterwege laten van zodra je plaats hebt genomen aan tafel.
Uw bijdrage: 50 € voor leden, 75 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken inbegrepen.
Inschrijven tot en met maandag 21 september 2020 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer  BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “Dorien Camps”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-09-2020.