Een kleurrijk perspectief op de werkvloer: aan tafel met Els Keytsman over gelijkheid en diversiteit

23 nov

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Els Catry

Artemis DNA organiseert een inspirerende avond rond diversiteit en een kleurrijk perspectief op de werkvloer en inclusief ondernemerschap.

Op het programma een panelgesprek met Els Keytsman, directeur van Unia en Malenge Lunga, een jonge onderneemster uit Aalst over:

  • inzichten rond gelijke kansen, diversiteit en ondernemerschap
  • hoe diversiteit bijdraagt aan zakelijk succes
  • inclusief ondernemerschap en de verantwoordelijkheid van individuen en organisaties in het creëren van een inclusieve werkcultuur
Over de panelleden: 
  • Els Keytsman heeft jarenlange ervaring in het bevorderen van gelijkheid en diversiteit in organisaties en bedrijven over de hele wereld. Ze is afkomstig uit Herzele en is directeur van Unia, het interfederale Gelijkekansencentrum. Unia strijdt voor gelijkheid, en tegen discriminatie. 
  • Malenge Lunga start haar eigen videoproductiebedrijf op en getuigt als jonge onderneemster uit Aalst met Afrikaanse roots vanuit haar beleving. Ze is ook onderneemster in het netwerk van de inclusieve incubator Shedidit.
We zijn te gast in Studio Morris en genieten van een buffet. In de deelnameprijs zijn een aperitief, buffet, water, wijn en koffie inbegrepen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 19-11-2023.