Artemis | Aan tafel met straffe onderneemsters

Aan tafel met straffe onderneemsters

25 sep

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

De zomermaanden zijn weer voorbij gevlogen en het nieuwe werkjaar van artemis komt eraan. We starten dit jaar op 25 september a.s. Die avond stellen we u ons nieuwe jaarprogramma voor, en, meer nog, gaan we in dialoog met enkele ondernemende vrouwen die met ons mee aanschuiven aan tafel.
 
Het systeem is eenvoudig: we delen onze tafel met een onderneemster, die na elk gerecht doorschuift naar de volgende tafel. Zo kan iedereen met elke onderneemster in gesprek gaan en meedelen in hun motivatie, doelen, gedrevenheid, …
 
Volgende onderneemsters tekenen present:
·        Layla Cornelissen is gepassioneerd door onder andere zeep. Bij ZeepZot kan je zeep vinden in alle geuren en kleuren, maten en formaten. Je kan er ook terecht voor workshops (www.zeepzot.be);
·        Kelly Deplecker verkoopt overal ter wereld hotels (www.hoteltekoop.be), en is ook vastgoedmakelaar voor villa's en appartementen in Spanje (www.casaspanje.be);
·        Greet Chielens wil mensen met haar "alternatieve" begrafenisonderneming een waardig afscheid bieden aan deze wereld (dood-gewoon.be);
·        Ruth Niville is de gedreven kracht achter boetiek Ruth in de St. Jacobsstraat te Brugge (boetiekruth.be;
·        Caroline Van der Perre staat aan het hoofd van Raff Plastic, en won de Womed Award in 2022. Raff Plastic is een recyclagebedrijf dat van plastic afval nieuwe grondstoffen maakt (www.raffplastics.be).
 
We ontmoeten deze dames in Weinebrugge, en genieten er van een zestal kleinere gerechtjes.
 
Maak van de gelegenheid gerust gebruik om je vriendinnen mee kennis te laten maken met onze vereniging !
 
Concreet:
·        Afspraak op maandag 25 september 2023 om 19.30 u. in restaurant Weinebrugge (www.weinebrugge.be) Leikendreef 1, 8200 Brugge.
·        Uw bijdrage: 59 euro (voor leden en niet-leden). In de prijs is een aperitief begrepen gevolgd door een warme maaltijd met bijhorende dranken begrepen. We houden de prijs bescheiden en passen de rest bij met onze kas.
·        Inschrijven tot en met maandag 18 september 2023 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “aan tafel met”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 19-09-2023.