Artemis | Academy met Els Catry

Academy met Els Catry

21 feb

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Zakt de moed je in je schoenen wanneer je je mailbox opent? Heb je moeite om alle online platformen in je job goed op te volgen? Krijg je de kriebels van de zoveelste Zoom-meeting? Of plakt je smartphone aan je hand uit schrik om iets te missen van je vrienden of collega’s? Dan is onze volgende activiteit zeker iets voor jou!
 
Els Catry (performance partners) is freelance trainer en coach voor professionals met een speciale int eresse in aandachtsmanagement, veerkracht, interpersoonlijke- en teamvaardigheden. Met een pragmatische aanpak en een hoog no-nonsense gehalte helpt ze kenniswerkers om effectief en efficiënt te werken. Ze inspireert klanten om breinvriendelijk en gefocust te werken waardoor ze productiever zijn. Daarnaast is ze docente aan de Arteveldehogeschool waar ze het werkplekleren en de stagewerking coördineert in de opleiding Communicatiemanagement. Ze coacht studenten doorheen hun studietraject en bereidt ze voor op de arbeidsmarkt.
 
Els neemt ons mee voor een workshop in de boeiende wereld van aandachtsmanagement. Aandacht is het nieuw IQ. De afleiding en drukheid op de werkvloer brengen ons al te vaak in een negatieve spiraal; de effectiviteit vermindert en de stress neemt toe, en dat zowel op ons (landschaps)bureau als bij telewerk. Aandachtig werken daarentegen stimuleert de productiviteit en de flow die ons veerkrachtig maken en efficiënter laten werken. In deze workshop maak je kennis met technieken om weerstand te bieden aan de aandachteconomie. Je krijgt tips rond aandacht en focus om meer breinvriendelijk, efficiënt en stressvrij te werken in een digitale werkomgeving, tips dus om je aan- en uitknop te bedienen voor kwaliteit, duur en herstel van aandacht.
 
Concreet:
Afspraak op maandag 21 februari 2021 om 19 u. in hotel Van der Valk, Kapellestraat, Oostkamp (vlakbij afrit 9 van de E40). De workshop start uiterlijk om 19.30 u.
Uw bijdrage: 25 euro voor leden, 40 euro voor niet-leden. In de prijs is een broodjesmaaltijd begrepen.
Inschrijven tot en met woensdag 16 februari 2022 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “Els Catry”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 18-02-2022.