Artemis | Annick Van Overstraeten van Le Pain Quotidien | "Wie zorgt…

Annick Van Overstraeten van Le Pain Quotidien | "Wie zorgt voor brood op de plank"

24 apr

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Graag nodigen we jullie weer uit voor een inspirerende avond die in het teken staat van vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap!

Met trots presenteren wij onze gastspreker, Annick Van Overstraten, die ons zal meenemen op haar indrukwekkende reis in de wereld van het bedrijfsleven.

Geboren in Leuven en nu woonachtig in Brussel, heeft Annick een rijke achtergrond in de economische wetenschappen, verrijkt met een gespecialiseerde managementopleiding van de KULeuven. Haar loopbaan is een voorbeeld van doorzettingsvermogen en toewijding, met sleutelposities bij enkele van de meest gerenommeerde bedrijven in België en daarbuiten.
Sinds juni 2020 staat Annick aan het roer van Le Pain Quotidien Group als CEO en bestuurslid, waar zij haar visie op duurzaam en verantwoord ondernemen voortzet. Haar eerdere ervaringen als CEO van Lunch Garden Group en als Operations Director bij Quick Restaurants Belux hebben haar unieke inzichten en een schat aan kennis opgeleverd.

De avond belooft niet alleen een kijkje in de carrière van Annick te bieden, maar ook discussies over de uitdagingen en kansen voor vrouwelijke ondernemers in het hedendaagse bedrijfsleven, met ons thema "Wie brengt brood op de plank?". Dit onderwerp, letterlijk en figuurlijk van toepassing op Annicks huidige rol bij Le Pain Quotidien, biedt 'food for thought' over de bredere betekenis van voeding en zorg in onze levens en carrières. We zullen verkennen hoe het voeden van lichaam, geest en gemeenschap essentieel is voor ons algehele welzijn en succes, zowel persoonlijk als professioneel.

Snel inschrijven is de boodschap! Tot snel alvast!

Annick Van Overstraeten van Le Pain Quotidien | "Wie zorgt voor brood op de plank"

24 april 2024 van 18:30u tot 22:30u

Spreker: Annick Van Overstraeten

Locatie: 

De Hoorn, Leuven

Inschrijven vanaf 01-04 tot en met 20-04-2024

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties