Artemis DNA on the move ... gezondernemen met Everybody fit

30 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Enkel voor leden

Contact Els Catry

Exclusief voor Artemis DNA-leden!

Gezondernemen ... als co-CEO van onze gezondheid connecteren we op donderdag 30 maart met ons lichaam om fysiek en mentaal gezonder te leven.

Een zaak of carrière uitbouwen, een gezin runnen, een sociale leven onderhouden en onszelf fit houden ... hoe houden we al die ballen in de lucht? Eve De Ras vestigde 7 jaar geleden haar boutique fitness & gym Everybody Fit op de Parklaan in Aalst. Ze biedt personal training aan afgestemd op druk bezette mensen met een sociaal leven. Als vrouw, bon vivant en onderneemster voelt Eve perfect aan wat de struikelblokken zijn bij haar klanten ;).
 
We zijn als Artemid DNA-leden EXCLUSIEF te gast in haar zaak die avond en bieden deze activiteit gratis aan aan de 32 eerst ingeschreven Artemis DNA-leden.

Eve brengt haar ondernemersverhaal, en tips and tricks om ons meer en gezondere levensjaren te bezorgen. We voorzien ook broodjes en drank.

Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt. Niet-leden uit Aalst en omstreken kunnen contact opnemen via artemisdna@artemis-dna.be en deelnemen aan kostprijs indien er plaatsen over zijn.

Tot 30 maart!

PS Als je inschrijft, gaan wij er van uit dat je ook effectief komt. Als je na je inschrijving toch verhinderd zou zijn, vragen wij om ons te verwittigen uiterlijk 15 maart 2023. Zo kan een ander ArtemisDNA-lid jouw plaats innemen. Als je niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt om je 35 EUR aan te rekenen. Bedankt voor je begrip!
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 26-03-2023.