Artemis Leuven ontvangt Ann Claes, CEO van JBC en Claes Retail Group

23 mei

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

We zijn heel enthousiast om onze volgende spreekster aan te kondigen. Ann Claes, CEO van JBC en de Claes Retail Group, komt ons meer vertellen over haar weg in het familiebedrijf, JBC. Sinds 2003 staat ze samen met haar broer aan het roer van JBC dat ondertussen is uitgegroeid tot de Claes Retail Group (JBC, Mayerline, CKS).
 
Ann Claes was niet meteen overtuigd om in de voetsporen van haar vader te treden maar vakantiewerk als 17-jarige student in het bedrijf bracht daar helemaal verandering in.

Het succes of falen van familiebedrijven is brandend actueel en ook bij Ann Claes staat de volgende generatie voor de deur. Op deze avond vertelt ze meer over haar persoonlijke groei als zaakvoerder, de uitdagingen op haar pad en haar blik op de toekomst van retail. Ze licht ook graag toe hoe familie juist een krachtig en belangrijk element kan zijn voor het succes van een bedrijf.

Met heel veel plezier ontvangen we jullie op de Winge Golf & Country Club voor een boeiende avond, met aperitief (hopelijk op een zonovergoten terras) en zittend diner.

Schrijf je snel in!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 20-05-2024.