Artemis | Be your natural SELF!

Be your natural SELF!

18 okt

Georganiseerd door ARTEMIS LIMBURG

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Marleen Nelissen

Be your natural SELF!
In een vorig leven was Isabelle Ulenaers een succesvol klinisch psychologe, tegenwoordig staat ze aan het hoofd van haar eigen huidverzorgingslabel.
Een opmerkelijke carrièreswitch die tot stand kwam nadat Isabelle tevergeefs op zoek ging naar natuurlijke producten om de atopische huid van haar dochtertje naar behoren te behandelen.
Na de zoveelste teleurstelling in zogeheten natuurlijke producten met holle beloftes, wakkerde het sluimerend ondernemingsvuur helemaal aan.
Het plan: zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn creëren. Na twee jaar intensief zoeken en testen in labo’s, was SELF geboren: 100% natuurlijke én 100% vegan skincare voor de droge, gevoelige en -probleemhuid. Boordevol actieve ingrediënten, een weldaad voor jeSELF!
Vanuit een noodzaak een bloeiend bedrijf maken, een verhaal dat diep onder de huid gaat 
 
En wij mogen in primeur al een en ander vernemen ...
Isabelle nodigt ons op dinsdag 18 oktober uit in haar firma SELF te Pelt voor een bedrijfsbezoek, en vertelt ons haar boeiende ondernemersverhaal. Er is op deze avond ook de mogelijkheid, voor de dames die dit willen, om een huidanalyse te laten uitvoeren.

We sluiten af met een netwerkmoment waar de innerlijke mens met lekkere hapjes versterkt wordt en gaan allen naar huis met een leuke goodie-bag.
  
 De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-10-2022.