Bedrijfsbezoek: het Wilgenbroek

09 feb

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Naar goede gewoonte bezoeken we ook dit jaar een bedrijf waar één van onze leden rechtstreeks bij betrokken is. Plantencentrum Het Wilgenbroek werd in 1999 overgenomen door Anneke en Thierry Van Paemel. Het centrum is gespecialiseerd in tuinplanten, waarvan de kwaliteit de meest veeleisende plantenliefhebber moet tevreden stellen. 
 
Samen met hun kinderen Tom, Tineke en Simon hebben ze een uitzonderlijk assortiment Helleborus (hun lievelingsplant!) bijeen gebracht. Door middel van innovatie en harde inzet werden tal van nieuwe rassen gekweekt die wereldwijd worden verkocht. In de toekomst willen ze dit assortiment nog verder uitbreiden.
 
Simon zal ons te woord staan en maakt ons wegwijs in de geschiedenis van het bedrijf, en de rol van de Helleborus in die geschiedenis.

Concreet:
 
·        Afspraak op donderdag 9 februari 2023 om 19.30 u. in het plantencentrum Het Wilgenbroek, Wilgenbroekstraat 60, 8020 Oostkamp.
·        Uw bijdrage: 25 euro voor leden van artemis, 45 euro voor niet-leden. In de prijs is een verzorgde broodjesmaaltijd met bijhorende dranken begrepen.
·        Inschrijven kan tot en met maandag 6 februari 2023 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “Wilgenbroek”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt, en vragen we je ook om te betalen. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 07-02-2023.