Artemis | Belnetwerk - bel & netwerk all the way!

Belnetwerk - bel & netwerk all the way!

09 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Nathalie Goovaerts

Hello, is it me you’re looking for?
Al enkele weken organiseren we het Artemis Antwerpen-Mechelen belnetwerk. Met een minimale inspanning en maximale vrijheid krijg je de kans om wekelijks 2 Artemis dames te spreken en 1-1 te netwerken. Schrijf je nu in voor de editie van maart. Je kiest zelf je beschikbaarheid per week en plant de gesprekken in volgens jouw agenda.


Verbinden, kennis delen en inspireren
In deze uiterst unieke omstandigheden is ‘connecteren’ nog belangrijker. En dat kan bij Artemis Antwerpen-Mechelen: hier maak je deel uit van een netwerk van maar liefst +100 leden!

BELNETWERK = Kennismaken met nieuwe “stemmen” - per telefoon
Omdat het kan, netwerken we nu “anders dan anders”... wanneer het jou past, en waarbij je ook tal van nieuwe dames leert kennen!
Neem deel aan ons BEL-netwerk, gratis! De enige voorwaarde is dat je lid bent van ons netwerk (Artemis Antwerpen-Mechelen).

Hoe werkt het? Jij geeft je beschikbaarheden door, en wij koppelen je willekeurig aan een andere dame in ons netwerk. Jullie nemen telefonisch of online contact.

Wanneer? Elke dinsdag en donderdag organiseren we belmomenten .

Hoe aanmelden? Je ontvangt een mail met de vraag naar jouw beschikbaarheid. Op zondag of maandag ontvang je de contactgegevens van max. 2 Artemis dames en de rest is aan jullie!

Klaar om te netwerken dames?

Ben je nog geen lid? Sluit je dan nu aan en neem deel aan deze unieke belmomenten, exclusief voor onze leden! Word lid via:
https://markantvzw.be/artemis/word-lid

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 07-03-2021.