Artemis | Move - shift - go and grow. Beweeg je lichaam, geest en…

Move - shift - go and grow. Beweeg je lichaam, geest en business!

24 okt

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Je weet wel dat bewegen gezond is voor je lichaam. Weet je ook dat een gezonde en beweeglijke levensstijl ook een shift kan creëren in je leven, én in je business? En neen, daarvoor hoef je heus geen marathon te gaan lopen! Het kan ook (starten) met kleine veranderingen in je levensstijl. 

Ann Van den Rijn, zaakvoerster van sport- en gezondheidscentrum Gym Tonic én groepspraktijk 4Effect uit Reet, zet je graag op pad. Haar levensmotto? Het leven is bewegen, bewegen is het leven! Gepassioneerd door beweging, is ze de eerste in rij om jou praktische en haalbare tips & tricks te geven waarmee je morgen al aan de slag kan. Meteen in de actie treden dus, om meer beweging in je leven in te bouwen - in ruime zin! 

Gevarieerd avondprogramma, in volle beweging


We zetten je op 24 oktober ook meteen in actie! We gaan… bewegen! 
  • Voor wie wil zet Ann (speciaal voor Artemis Antwerpen-Mechelen) de deuren van Gym Tonic open om samen, in groep, meteen in beweging te gaan. Een leuke workout & bewegings-ontdekkingsreis! 
  • Nadien ontvangen we jou in “Condacum” in Kontich voor een gezellige tafel (4-5 km: Pierstraat 311). 
  • Als kers op de taart sluit Ann af met een inspiratie-bommetje, en neemt ze je mee in haar verhaal over beweging, voeding en mindset. Kom luisteren hoe een gezonde en beweeglijke levensstijl een heuse shift in je leven en je business zal teweeg brengen. 

Verloop van de avond

1. Optioneel - Ontvangst 17u15: Workout in groep bij Gym Tonic.
  • We gaan samen bewegen en ontdekken dat je zoveel meer in beweging zet dan enkel je spieren. Samen bewegen neemt ook remmingen weg, waardoor je beter kan connecteren met elkaar.
  • Ann zal kiezen voor een haalbare workout met verschillende proevertjes na elkaar. De focus ligt niét op prestatie, wel op de ervaring: dat beweging fun is! Alle niveaus zijn welkom… Ze wil vooral éénieder in beweging zetten.
  • De workout duurt max 1u en nadien kan je verkwikkend douchen bij Gym Tonic (gratis gebruik van 2 handdoeken).
  • Nadien vertrek je zelf naar Condacum, dit vergt een kleine verplaatsing van 4-5 km.

2. Vanaf 19u00: Happen, netwerken en nog meer inspiratie en energie tappen met en van Ann (bij Condacum in Kontich)
  • We happen, babbelen en wisselen alvast onze sportieve ervaringen en tips uit
  • Met aansluitend een inspirerende lezing door Ann Van den Rijn: Move, shift, g(r)o(w)! Beweeg je lichaam, je geest en je business - met praktische handvaten voor een gezonde, beweeglijke levensstijl die je morgen al meteen in je dagelijkse routine kan integreren. Je zal het verschil merken! De volgende dag al!

Zet jezelf in beweging. Start vandaag al met een eerste actie: schrijf je meteen in! De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-10-2022.