Business going through the roof – netwerkavond met Emma Callens

01 feb

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Voor onze eerste activiteit van het nieuwe kalenderjaar hebben we Emma Callens op bezoek. Emma werd in 2023 bekroond met een Womed Award als belofte van het jaar. Ze is zaakvoerster van EMC Greenroofs, een bedrijf in Ruiselede dat ze opstartte in 2018.  Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp, advies, aanleg én onderhoud van groendaken en daktuinen.

EMC Greenroofs staat in voor ontwerp, advies, aanleg én onderhoud van groendaken en daktuinen. Deze bieden een antwoord op de hedendaagse uitdagingen van verstedelijking en de klimaatproblematiek. Zo helpen groendaken en daktuinen de beschikbare ruimte in de stad beter te benutten en zullen ze steeds belangrijker worden door hun functie als waterbuffer, want bij extreme regenval zorgen ze voor een vertraagde en verminderde waterafvoer. Daarnaast houdt een groendak ook de warmte buiten in de zomer en versterken het het rendement van zonnepanelen.
 
Al van bij de start van het bedrijf stond productontwikkeling en doorgedreven onderzoek naar een lichtere en betere voedingsbodem centraal. Emma heeft zo samen met haar broer Jonas een eigen substraat ontwikkeld dat dient als bodembasis. Het bedrijf van haar broer staat in voor het ontginnen en transporteren van deze substraten.
 
Emma brengt ons haar ondernemersverhaal.
 
 
Concreet:
Afspraak op donderdag 1 februari 2024 vanaf 19.00 u. in restaurant Zuid 55, Sint-Pieterszuidstraat 55, 8000 Brugge (www.zuid55.com). Opgepast: omdat we uiterlijk om half negen aan tafel moeten gaan, starten we een half uur vroeger dan gewoonlijk !
Uw bijdrage: 59 euro voor leden, 80 euro voor niet-leden. In de prijs is een aperitief begrepen gevolgd door een warme maaltijd met bijhorende dranken. 
Inschrijven tot en met vrijdag 26 januari 2026 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626, met vermelding van uw naam en “Emma Callens”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.
• We nemen foto's tijdens deze activiteit, om te gebruiken op onze LinkedIn pagina. Kom je liever niet op de foto, laat het ons dan weten !

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 28-01-2024.