CONNECT - Hoe je zaak/bedrijf beter digitaal te positioneren in tijden van Corona

22 okt

Georganiseerd door ARTEMIS GENT-EEKLO-OUDENAARDE

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Catherine Marton

Zoals aangekondigd, is elkaar "life"ontmoeten jammer genoeg vandaag niet meer aan de orde. Toch willen wij onze Artemis #GEO-activiteit met Digitaal Hogerop laten doorgaan. Maar dan in een veilige digitale omgeving. Niemand is beter geplaatst en bedreven om ons een mee te nemen in de wereld van de digitalisering dan Ilse De Cuyper en Elke Huyghebaert. 

De presentatie zal live en online worden gegeven op donderdag 22 oktober. Met een eenvoudige platform en één link krijgen de ingeschreven leden en niet-leden toegang tot de live presentatie.

Voor alle deelnemers hebben we een origineel Aperobox voorzien, van "Bon Appetit Les Amis". Zo kunnen we samen online klinken en knabbelen tijdens de presentatie.
Schrijf je snel in! 
De plaatsen zijn onbeperkt en dus helemaal Coronaproof.
OPGELET: Inschrijven kan tot dinsdag 20 oktober 12uur. Wie later registreert zal pas na het online event zijn Aperobox thuis ontvangen.

INHOUD:
Als ondernemer zoek je naar meer klanten, meer verkoop en meer engagement. Digitale marketing: een uitdaging!

Ilse De Cuyper (Artemis Waasland) en Elke Huyghebaert (Artemis #GEO) leiden ons doorheen hun digitale avontuur en doen ons stilstaan bij de impact en het belang van Google, social media en email marketing.
Voor ondernemers die online willen scoren, maar door de bomen het bos niet meer zien.

Registreer je nu !De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 20-10-2020.