Artemis | UITGESTELD - Aan tafel met Marleen Vaesen, een top-CEO van…

UITGESTELD - Aan tafel met Marleen Vaesen, een top-CEO van vele markten thuis.

26 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Hilde Govaert

Deze activiteit wordt VERPLAATST naar later dit jaar. We zijn in overleg met Marleen Vaesen om een nieuwe datum te prikken. Bedankt voor jullie begrip.Koffie, diepvriesgroenten en lingerie!


Marleen Vaesen is één van de weinige vrouwelijke top CEO’s in België met een carrière om U tegen te zeggen. Ze begon haar loopbaan bij Procter & Gamble maar maakte vooral naam bij Sara Lee/Douwe Egberts, waar ze de koffiemachine Senseo lanceerde. Nadat ze enkele jaren CEO was bij fruit- en groenteverwerker Greenyard, is ze sinds eind 2018 aan de slag als de eerste vrouwelijke CEO bij lingerieproducent Van de Velde, ons bekend van de merken Marie Jo en PrimaDonna.


We ontvangen deze leading lady op donderdag 26 maart in restaurant Geuzenhof in Massemen.


We luisteren er naar het verhaal van haar professionele loopbaan en Marleen zal ook haar persoonlijke ervaringen met ons delen.


Ben je ook benieuwd naar haar inzichten als marketeer met een liefde voor sterke merken, naar haar lessons learned binnen een internationale omgeving en naar haar opvatting over het belang van vrouwelijke rolmodellen?


Mis dit niet & schrijf je in!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 13-03-2020.