De impact van je uitstraling

26 sep

Georganiseerd door ARTEMIS KEMPEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Iris Uylenbroeck

De Impact Van Je UitstralingToon de sterkste versie van jezelf om je impact te vergroten!

We kleden ons weliswaar uit noodzaak maar tegelijk leggen we onbewust wel veel van onszelf bloot in de keuzes die we daarbij maken. Met kleding kan je je uitstraling positief ‘beïnvloeden’ door stijl & kleur, snit en accessoires op een slimme manier in te zetten.

Stijl heeft niets te maken met welke maat je hebt of wat er in de mode is. Met jouw persoonlijke stijl laat je zien wie je bent. De presentatie van 120-150 minuten stelt je in staat om tot betere en bewuste kledingkeuzes te komen om je natuurlijke en professionele uitstraling te onderstrepen.

120 minuten meer over:

• De Impact in 7 seconden
• Wetenschappelijke verwijzing
• Wat zijn jouw talenten
• Binnenkant en buitenkant: je identiteit
• Door middel van een vragenlijst ontdekken van je ‘Persoonlijke Stijl’
• Overzicht van (theoretische) Stijltypes
• Kleur
• Vorm
• Accessoires
• Tips & Tricks 

Kleding & accessoires, moet de persoonlijkheid/het professionalisme die elke vrouw/man in zich draagt onderschrijven. Zie de schoonheid in jezelf, dat is wat je uitstraalt.

Naast kennis, ervaring en het aanbieden van (zakelijke) oplossingen is een goede eerste indruk primordiaal. Zowel voor klanten, zakenpartners, investeerders, collega’s, teamleden, zelfstandigen, coaches, … is het belangrijk om een goede indruk te laten

Over Francine Heirbaut - Mod'Arte

Francine is decennia lang actief in de HR-wereld binnen outplacement, leiderschapsontwikkeling en veranderingstrajecten in middelgrote tot grote ondernemingen. Ze heeft een opleiding in bedrijfsmanagement, kleur – en stijladvies en conservatorium zang gevolgd.

Als "Styling Inspirator", helpt ze professionals, hun identiteit, talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en grenzen te verleggen in styling. Ze laat zien hoe styling versterkend werkt om een blijvende eerste indruk te maken.

Ze brengt een bewustmakingsproces op gang om tot je identiteit te komen waarbij binnen- en buitenkant als één geheel wordt gezien.

Francine is een rasechte ‘fashionista’ met een unieke benadering van styling. Ze weet haar adviezen te combineren met een groot inzicht & respect voor de persoon, de individuele smaak en de levensstijl.

Ze heeft als lyrisch-dramatische sopraan steeds het creatieve & het artistieke gecombineerd met het bedrijfsleven.

Schrijf je in op deze onvervalste bewustzijnsverhogende lezing, doe je zelf een avondje vreugde cadeau!


De impact van je uitstraling

26 september 2024 van 19:00u tot 22:00u

Spreker: Francine Heirbaut

Inschrijven vanaf 22-05 tot en met 25-09-2024

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties