Artemis | Diner met Hadewig De Corte - CEO St Jan Kliniek

Diner met Hadewig De Corte - CEO St Jan Kliniek

08 okt

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Siham Makrache

Voor zij die het nog weten... De geplande in company aan Kliniek Sint-Jan werd enkele dagen voor de totale lockdown geannuleerd.
Het was alle hens aan dek voor het personeel van het ziekenhuis.

Maar uitstel is geen afstel. Ondanks de drukke agenda van CEO, Hadewig De Corte, maakt zij graag tijd voor Artemis Brussel.

Een bezoek achter de schermen is vandaag niet aan de orde, maar een boeiende lezing wel. Hadewig vertelt ons tijdens een lunch in centrum Brussel haar verhaal. Hoe heeft ze deze ongeziene crisis meegemaakt en welke tips heeft ze voor ons. Mis deze unieke kans niet.

Een woordje uitleg over de Kliniek Sint-Jan:

Gelegen in centrum Brussel en verankerd in het hart van de Brusselaars, is de Kliniek Sint-Jan een kliniek op mensenmaat die haar patiënten in het middelpunt van de aandacht plaatst. Naast haar lange traditie in de ziekenhuiswereld kan zij steunen op de bekwaamheid en ervaring van meer dan 1400 zorgprofessionals en bijna 300 hooggespecialiseerde artsen. De Kliniek Sint-Jan is een plaatselijk ziekenhuis dat openstaat voor iedereen en aan elke patiënt gepersonaliseerde kwaliteitszorg aanbiedt, met eerbied voor de culturele, filosofische en godsdienstige diversiteit.

Locatie:
Een universum van kunst, architectuur en hedendaagse gastronomie.
In de Brusselse hoofdstad is VICTOR een bruisende ontmoetingsplek.
We dineren in de 'Artistic Room'' , een afgescheiden ruimte dat een mysterieuze tegenwereld vormt met de rest van het café. Handgeborduurde gordijnen, een kunstwerk van de hand van Valérie Mannaerts. Alweer een toplocatie dat jullie niet mogen missen.

Plaatsen zijn beperkt.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 04-10-2020.