Artemis | Diner sur Terre

Diner sur Terre

15 jun

Georganiseerd door ARTEMIS ZUID-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Enkel voor leden

Contact Daniëlle Goethals


Diner sur Terre - Verwennerij voor leden
 (enkel voor leden)
 
 
Voor onze leden van Artemis Zuid-West-Vlaanderen organiseren we opnieuw ons jaarlijks diner. Deze keer vindt het plaats in huiskamerstijl bij Diner Sur Terre in Torhout.
 
Het verwerken van zelf gekweekte groenten tot gezonde, seizoensgebonden en diervriendelijke gerechten vormt het uitgangspunt van Diner Sur Terre. In het hartje van het West-Vlaamse Torhout kweken Annelies en Jeroen dan ook bekende en vergeten groentesoorten zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarvoor hanteren ze de principes van de permacultuur en roepen ze o.a. de hulp in van onze gevleugelde en zoemende vriendjes. In het huiskamerrestaurant laten Annelies en Jeroen groenten dan ook de hoofdrol spelen op ons bord. 
 
Wil je er ook graag bij zijn en kennis maken met dit uniek concept? Schrijf je dan snel in op één van beide data. Let wel, inschrijvingen zijn beperkt! Tot maximaal 20 dames per avond. Inschrijven kan tot de avond ‘volzet’ is of tot en met 6 juni.
 
Maandag 12 juni om 19u
of Dinsdag 13 juni om 19u
of Donderdag 15 juni om 19u

Adres: Kortemarkstraat 85, 8820 Torhout
 
Ps:
-      Dit etentje heeft een waarde van 66 euro maar is gratis voor leden. Indien u die avond toch niet komt, gelieve dit tijdig te laten weten zodat een lid op de wachtlijst uw plaats kan innemen. Indien dit niet gebeurt, betaalt u een ‘no show fee’.
-      Het is een verrassingsmenu met de seizoensgroenten en -kruiden die op dat moment in de tuin te vinden zijn. Als er allergieën of intoleranties zijn gelieve dit door te mailen naar goethals_danielle@hotmail.comDe inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 06-06-2023.