Artemis | Dinner: Diversiteit op de werkvloer done right

Dinner: Diversiteit op de werkvloer done right

30 nov

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Judith Hoefkens

Inclusief en divers ondernemen, klinkt mooi hé?! 

Maar hoe doe je dat precies, mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven? Laten we dat op 30 november samen uitzoeken. 

We ontvangen jullie hiervoor graag bij Black & Yellow met een ‘coffee inspired’ cocktail op het Antwerpse Eilandje.

Julie De Weerdt komt vertellen hoe zij vanuit I-Diverso projecten opstart waarbij ze zowel de werknemer als de werkgever bijstaat in het aanwerven, onboarden en behouden van (anderstalige) medewerkers. Laat je inspireren door een boeiend ondernemersverhaal en fraaie voorbeelden uit het veld. 

De theorie alleen is niet voldoende, daarom testen we dit ook in de praktijk uit. 

Chef-kok Seppe Nobels verliet enkele jaren geleden zijn keuken van “best vegetable restaurant from Flanders” “Graanmarkt 13” in het Antwerpse stadscentrum voor een prachtig project in een voormalige refter in de Antwerpse haven, “Instroom.Academy”. De chef biedt er een groep anderstalige nieuwkomers, die hun thuisland zijn ontvlucht, een horeca-opleiding waardoor uiteenlopende exotische keukens worden gecombineerd met Seppe’s liefde voor groenten en lokale producten. 

Eten in restaurant Instroom is dus niet enkel een culinaire maar ook een heel erg persoonlijke reis naar een nieuwe, inclusieve toekomst in België.

Agenda
18.30 Ontvangst bij Black&Yellow Coffee 
18.45 Ask away, met Julie De Weerdt 
19.45 Korte wandeling naar het restaurant
20.00 A table! Netwerkdinner bij Instroom.Academy
22.30 Au revoir. Tot in januari op onze nieuwjaarsreceptie?! 

Praktisch 
Parkeren: in Sluisstraat of publieke parking Rijnkaai.
We verplaatsen ons te voet (10 min) van Black&Yellow naar Instroom








De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 25-11-2022.