Do's en Don'ts van een "Gezondige" Levensstijl met Bieke Ilegems Volzet

21 jan

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Véronique De Prycker

Worstelend met haar leeftijd, onzeker om het veranderende lijf en zoekend naar balans, zowel op het werk, als thuis…

In haar 2de boek ‘Gezondig’ liet Bieke Ilegems zich opnieuw van haar kwetsbaarste kant zien, en blikt ze terug op de heftige periode na haar 1ste boek. “Ik weet nu dat het nodig was dat ik mij voor een keer kwetsbaar durfde op te stellen. De specialisten en mijn buik hadden gelijk. Het heeft me deugd gedaan dat ik mijn masker kon afleggen.”

Worstelend met die existentiële vragen “Wie ben ik?” “Wat wil ik?” “Wat drijft me?” ging ze aan de slag.
Elke dag opnieuw probeert ze een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en stiekem genieten van zondigen, tussen kwistig dankjewels in het rond strooien en af en toe een brutale fuck-you-middelvinger durven op te steken, tussen op en neer gaan in het leven. Ze vertelt open en met een gezondige dosis zelfrelativering over haar kleine en grote dagelijkse evenwichtsoefeningen als vrouw, echtgenote, moeder, carrièremadam, televisiemaker, journaliste, vriendin, perfectioniste, toegewijde yogini, beginnende auteur, ijdeltuit, kwetsbaar vogeltje, schijnbaar zelfverzekerd stijlicoon, eeuwig zoekende ziel en gewoon... als mens.

Op 21 januari brengt Bieke haar onverbloemde verhaal voor ons. Want stellen we ons niet allemaal die vragen op een gegeven moment? De ene al wat vroeger dan de ander.

Je zal die avond tevens Bieke's boeken kunnen aankopen.Wie is Bieke?

Sabine (Bieke) Ilegems, geboren in Turnhout op 1 juli 1971, is een Vlaamse actrice en presentatrice. Ilegems is de jongere zus van acteur Herwig Ilegems en journalist Danny Ilegems. Ze heeft communicatie-wetenschappen gestudeerd aan de VUB. Ze is getrouwd met Vlaamse acteur en zanger Erik Goossens. Samen hebben ze twee dochters.


Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.