DUBLIN: female innovators inspiratietour

24 apr

Georganiseerd door Artemis Nationaal

Nationale activiteit

Enkel voor leden

Contact Marjori Han

DUBLIN: female innovators inspiratietour van 24 tem 27 april 2022

Wist jij dat Ierland steeds meer faam geniet als innovatiecentrum bij uitstek? Dankzij de snelgroeiende economie, een jonge, zeer goed opgeleide beroepsbevolking en een ecosysteem dat talent en verbeeldingskracht maximaal ondersteunt, is Ierland dé broedplaats geworden van innovatief ondernemerschap.

De meest succesvolle bedrijven uit de wereld van de technologie zijn hier aanwezig: Google, Amazon, IBM, LinkedIn, PayPal, Twitter, Dropbox, Etsy, Groupon, Airbnb, Uber, Siemens, HP, Dell, Microsoft, Intel, Symantec enzovoort.

De aanwezigheid van deze multinationals is een stimulans voor de lokale economie. Ierse bedrijven in de farmaceutische industrie, gaming, financiële dienstverlening en voedingssector zijn sterk in opkomst.

Én, last but not least, is Ierland een broedplaats van vrouwelijk ondernemerschap. Vorig jaar waren maar liefst zeven van de 21 getalenteerde en inspirerende vrouwelijke ondernemers die door Europa genomineerd werden voor de EU Prize for Women Innovators afkomstig uit Ierland.

De bruisende hoofdstad Dublin is dus dé ideale bestemming voor een inspiratietour! Want ja, Dublin is veel meer dan literaire grootheden, Georgiaanse architectuur en Guinness in overvloed

Laat je van 24 tem 27 april 2022 door Artemis en Red Zezel op sleeptouw nemen naar Dublin voor een driedaags programma dat de schijnwerpers zal richten op ‘female innovators’.

De reis omvat:
  • Een gevarieerd en inspirerend programma van 24 tem 27 april 2022
  • Vlucht heen (zondagavond) en terug (woensdagnamiddag)
  • Tijdens onze tour verblijven we in het onlangs geopende Wren Urban Nest, hét duurzaamste hotel in Ierland.
  • 3x lunch, 2x diner, 1x snack op luchthaven
  • Transport ter plaatse

Jouw investering:
€ 2.200 excl. BTW in een single kamer


Er zijn slechts 10 plaatsen voor deze inspiratietour. Schrijf je dus snel in op: https://www.redzezelinspires.com/dublin

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 26-04-2022.