Duo's aan het woord

05 feb

Georganiseerd door ARTEMIS ZUID-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Daniëlle Goethals

Na het succes van vorig jaar lanceert Artemis Zuid-West-Vlaanderen opnieuw een avond met een aantal vrouwelijke topduo’s die hun ondernemersverhaal met ons delen tijdens een heerlijk, uitgebreid diner. Hierbij krijgt u per gerecht telkens een ander succesvol & ondernemend duo aan het woord.
 
Maak kennis met onze ambitieuze dames:
Pursuit Femmes bestaat uit een moeder en twee dochters; Angelique, Jill en Joy. Ze werden geboren in een vooraanstaande textielfamilie die ondertussen al 4 generaties lang onderneemt. Vanuit het vervaardigen van mannenkostuums, kwam bij hen het idee om ook voor vrouwen pakken op maat aan te bieden. Pursuite Femmes wil vrouwen en jonge dames inspireren door meer in te zetten op goed geklede vrouwelijke rolmodellen.
 
Mon Dada een verhaal over dromen en familie. Pauline richtte Mon Dada op, een luxe merk van geurkaarsen en betonnen potten, gemaakt in haar appartement in NYC. Met haar doorzettingsvermogen en creativiteit creëerde ze een product dat elegant ontwerp en heerlijke geuren combineert. Na 7 jaar besloot ze haar merk naar België te brengen waarbij haar moeder zich aansloot en de productie voor haar rekening nam. Samen vormen ze het perfecte team.
 
Els en Céline, moeder – dochter, begonnen een traiteurzaak Celideux, maar tijdens de coronacrisis transformeerden zij hun bedrijf tot Boneur by Celideux. Een huis-aan-huislevering en afhaalbox van gezonde, klassieke gerechten. Onder het motto “Boneur, Homemade Happiness” maken en leveren ze deze heerlijke gerechten.
 
Twee vrouwen die elkaar leren kennen, vriendinnen worden en vanuit de buik beslisten om samen een bedrijf op te richten. Dat is kort samengevat hoe het voor Laurence en Valerie begon en hoe BUR.O werd geboren. BUR.O biedt administratieve ondersteuning voor ondernemers. Naast BUR.O Outsourcing, kwam BUR.O Recruitment èn een tweede vestiging.
 

Duo's aan het woord

Duo's aan het woord

05 februari 2025 van 19:00u tot 23:30u

Locatie: 

t’Hoornaerts

Duo's aan het woord : Bring a Friend : Duo-Ticket

Duo's aan het woord : Bring a Friend : Duo-Ticket

05 februari 2025 van 19:00u tot 23:30u

Je kan je inschrijven voor deze activiteit t.e.m. 29-01-2025

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties