DURF ANDERS ZIJN: bezoek aan Optiek Dumont

22 mei

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in de magie van brillenmode en de inspirerende reis van Optiek Dumont te ontdekken? Kaat Delameillieure is verheugd je uit te nodigen voor een onvergetelijke avond op 22 mei!
 
Bij Optiek Dumont draait alles om passie en toewijding. Tijdens deze speciale avond zal Kaat het verhaal achter Optiek Dumont delen, van de bescheiden oorsprong tot het sprankelende heden. Het wordt een reis vol inspiratie, emotie en natuurlijk, prachtige brillen.
 
Na haar toelichting zal er ruimte zijn om te genieten van een informele sfeer, waarbij je onze collecties kunt bekijken, kunt praten over de laatste trends en kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.
 
Laten we samen deze betoverende avond vieren en de passie voor brillenmode delen !
 
 Concreet:
• Afspraak op woensdag 22 mei 2024 om 19.30 u. in optiek Dumont, Rijselstraat 109, 8200 Brugge.
• Uw bijdrage: 30 euro voor leden, 45 euro voor niet-leden. In de prijs zijn een verzorgde (koude) maaltijd en dranken inbegrepen.
• Inschrijven tot en met vrijdag 17 mei 2024 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626, met vermelding van uw naam en “optiek Dumont”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.
• We nemen foto's tijdens deze activiteit, om te gebruiken op onze LinkedIn pagina. Kom je liever niet op de foto, laat het ons dan weten !

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 18-05-2024.