Een blik achter de schermen van het concertgebouw – met Katrien Van Eeckhoutte

16 apr

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Wie concertgebouw zegt, zegt Katrien Van Eeckhoutte. In 2002 maakte zij de overstap uit de financiële wereld om zakelijk directeur te worden bij de vzw die Brugge in 2002 prominent op de kaart zette als culturele hoofdstad van Europa. Tot op vandaag is zij algemeen directeur van het concertgebouw.
 
Inmiddels is het Concertgebouw uitgegroeid tot een veelzijdig kunsthuis, een ontmoetingsplek én een ontdekkingsplaats voor zowel muziek, hedendaagse dans, fotografie, literatuur, architectuur als andere kunstvormen. Daarnaast is het ook een plaats voor bedrijfsevents en congressen. Het concertgebouw heeft tenslotte ook een breed aanbod in kunsteducatie, en vormt een leerplek voor scholen.
 
Op dinsdag 16 april 2024 gaan we in gesprek met Katrien Van Eeckhoutte. Aansluitend krijgen we ook een rondleiding in het concertgebouw.

(Foto: Sterck)

Concreet:
 • Afspraak op dinsdag 16 april 2024 om 19.30 u. in het concertgebouw. Neem niet de hoofdingang, maar wel de artiesteningang. We starten met een broodjeslunch. Het gesprek met Katrien Van Eeckhoutte en de rondleiding starten stipt om 20 u.
Uw bijdrage: 40 euro voor leden, 60 euro voor niet-leden. In de prijs zijn een verzorgde broodjesmaaltijd en dranken inbegrepen.
Inschrijven tot en met woensdag 10 april 2024 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626, met vermelding van uw naam en “concertgebouw”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.
• We nemen foto's tijdens deze activiteit, om te gebruiken op onze LinkedIn pagina. Kom je liever niet op de foto, laat het ons dan weten !


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 11-04-2024.