Energiek leiderschap met diner in De Farmasie

19 nov

Georganiseerd door ARTEMIS KEMPEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Iris Uylenbroeck

Energiek leiderschap

Leiden zonder lijden - praktische gids

Een gedreven leider zijn op het werk, een goedgevuld gezinsleven hebben en voldoende tijd hebben voor zaken die je inspireren en energie geven. Lijkt dit een onmogelijke, of op z’n minst uitdagende, combinatie? Think again!

Over Leiden zonder lijden

In ‘Leiden zonder lijden’ bewijst energy coach Twiggy Peeters dat dit mogelijk is, zonder superkrachten te bezitten.

Leiders zijn immers ook maar mensen. Met een slim en logisch stappenplan, geïllustreerd met treffende praktijkvoorbeelden, begeleidt de auteur jou naar een nieuwe vorm van energiek, daadkrachtig leiderschap. Ontdek waar jij negatieve energie uithaalt en hoe je die factoren kan omzetten naar een bron van positieve energie.

Krijg inzicht in je doelen op privé en professioneel vlak, bepaal een haalbaar actieplan en leer je flexibel opstellen in tijden van verandering. Dankzij dit praktische boek, boordevol haalbare handvaten word je een dynamische, veerkrachtige leider die succesvol een team kan leiden zonder uitgeblust te raken.

Over Twiggy Peeters

Twiggy Peeters heeft vanuit haar achtergrond als arbeidspsycholoog en HR-professional een diepe interesse ontwikkeld in wat mensen motiveert en drijft op de werkvloer. Met meer dan 10 jaar ervaring als leiderschapscoach, begeleidt ze gedreven leiders op een unieke manier om meer energie en balans te vinden in zowel werk als leven.

Met Diner in De Farmasie

Over De Farmasie

Wanneer je de De Farmasie binnenstapt, krijg je een hartelijke ontvangst in een aangename setting. Chef Lode, met zijn indrukwekkende ervaring bij toprestaurants zoals Het Hof van Cleve en De Pastorie, heeft zich al 13 jaar bewezen als een meester in de keuken. Zijn gerechten, die zowel vertrouwd als eenvoudig zijn, tonen een diep respect voor lokale ingrediënten en bieden krachtige smaken.

Achter de schermen wordt Lode ondersteund door zijn vrouw Stephanie, die je ook af en toe in de zaal aan het werk kunt zien. Het enthousiaste zaalteam draagt bij aan een warme en ontspannen sfeer, met als doel alle gasten een heerlijke ervaring te bieden. De Farmasie streeft ernaar een plek te zijn waar je je thuis voelt, kunt genieten van goed gezelschap, voortreffelijke maaltijden en een goed glas. Het motto 'food is memories' belooft dat elk bezoek memorabel zal zijn.

Praktisch
Deze lezing met diner gaat door op 19 november in De Farmasie. Je kan kiezen tussen een menu met vlees/vis of het vegetarische menu. We gaan van start om 18u. Parkeren kan voor de deur van het restaurant.

Inschrijvingen kan je tot 15 november 2024 ivm praktische redenen.

Ben jij er ook bij voor een avond inspiratie, praktische tips met een heerlijk diner in onvervalste Artemis Kempen stijl waar we vrouwelijk ondernemerschap combineren met verbinding maken en genieten? Schrijf je dan snel in!

Energiek leiderschap - diner met vlees en vis

Energiek leiderschap - diner met vlees en vis

19 november 2024 van 18:00u tot 23:00u

Spreker: Twiggy Peeters

Energiek Leiderschap: diner voor vegetariërs

Energiek Leiderschap: diner voor vegetariërs

19 november 2024 van 18:00u tot 23:00u

Spreker: Twiggy Peeters

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties