Artemis | ONLINE. Energy Boost Academy met Elke van Hoof

ONLINE. Energy Boost Academy met Elke van Hoof Volzet

25 feb

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Artemis Leuven tracht jouw zicht te verruimen en jouw kennis te verrijken met een boeiende Academy-avond, geleid door icoon prof. Elke Van Hoof van het Huis voor Veerkracht.

Prof. Van Hoof zal ons een keynote geven via Zoom door de filosofie van het Huis voor Veerkracht toe te passen waarbij ervan wordt uitgegaan dat stress, naast negatieve gevolgen, ook positieve effecten met zich meebrengt. Het unieke aan de aanpak van het Huis voor Veerkracht is dat ze vertrekken vanuit de opportuniteit die stress met zich meebrengt, en stress wordt gebruikt als een gezond waarschuwingssignaal, als een kompasfunctie.
Geknipt onderwerp voor deze situatie, lijkt ons - mis het niet!

*Specifieke vragen?
Zit je met specifieke vragen? Stuur ze dan zeker voor 16 februari door aan Annemie. We krijgen namelijk de opportuniteit om mee de richting van het gesprek te bepalen. De vragen zullen op voorhand aan Prof. Van Hoof worden overgemaakt. Tijdens het gesprek zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen via de chat-functie.Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.