Erfgoed van smaak – chocolade van hier

05 mei

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Vanmoer

Een avond met Isabel Baert, CEO van Neuhaus

Chocolade, bubbels & een vleugje inspiratie

Wat hebben een 19e-eeuwse apotheker en Belgische pralines met elkaar te maken? Alles, zo blijkt. Het verhaal van Neuhaus begint in 1857 in de Brusselse Koninginnegalerij, waar medicijnen een laagje chocolade kregen – en eindigt (voorlopig) met een wereldberoemde chocolatier die geluk verpakt in elk pralinedoosje.

Tijdens dit event deelt Isabel Baert, CEO van Neuhaus openhartig haar ervaringen over vrouwelijk leiderschap, werken in een internationale context en de kracht van jezelf blijven in elke fase van je carrière. Van haar eigen carrière – van internationale mode en lingerie tot Belgische chocolade – tot de toekomst van een merk dat synoniem staat voor genieten.

Over Isabel
Isabel Baert studeerde rechten in Leuven en Berlijn, en een master mode in Firenze. Ze startte haar carrière bij Hugo Boss, groeide door bij Van de Velde en stond aan het hoofd van Rigby & Peller in Londen. Sinds 2017 zet ze haar schouders onder Neuhaus, waar ze in november 2023 CEO werd. Isabel combineert internationale flair met een passie voor Belgische smaakmakers.


Dit netwerk heeft de inschrijvingen niet opengesteld. Volg de inschrijvingsmodaliteiten zoals hierboven vermeld.