A passion for Asian Art

19 mei

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Veerle Van Roij

Dit evenement zal worden verplaatst naar najaar 2022.

Farah Massart is de bezielster van galerij Famarte Asian Art te Meise, gespecialiseerd in authentieke antieke objecten uit Zuidoost-Azië, Indië en de Himalaya regio. De galerij werkt tevens samen met hedendaagse kunstenaars uit Azië of die hun inspiratie halen uit Azië.

Famarte doet regelmatig mee aan gespecialiseerde kunstbeurzen in binnen- en buitenland en organiseert events of tentoonstellingen waarbij de rode draad steeds Azië is.

Met veel plezier ontvangt Farah de leden van Artemis in haar galerij en maakt zij ons wegwijs in de minder gekende wereld van antiek en kunst.

Helga Peeters haar heerlijke ontdekkingen door jarenlang reizen, door te hebben gewoond in de Himalaya en het intense contact met de lokale bevolking vormen de ingrediënten van de door haar gecreëerde Anubhuti reizen en voordrachten.

Haar filosofie is om haar gasten een echte 'inside view' aan te reiken en de authentieke ervaring te laten voelen door haar passie voor kunst, cultuur en het lokale te delen. Ze draagt het Oosten in haar hart en is een reischoreograaf ‘pur sang’. Voor haar is het creëren van een reis net als het maken van een choreografie waarbij elke stap deel is van het verhaal dat ze wil brengen.

Deze keer niet één, maar twee sprekers die met ons hun passie zullen delen. Uiteraard kunnen Aziatische gastronomische verwennerijen op deze avond niet ontbreken.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 15-05-2022.