Artemis | Gehoord worden? Trek alle registers open!

Gehoord worden? Trek alle registers open!

13 okt

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Misschien heb je al gehoord van een paardenfluisteraar.
Iemand die met heel veel passie en geduld voor het dier de juiste snaar weet te raken om het paard (weer) op weg naar iets te helpen.

Zo iemand is ook Katrien Van Geystelen, maar dan anders. Katrien is stemfluisteraar.
Haar missie? Mensen een stem geven. Letterlijk én figuurlijk. Zodat je boodschap er staat, je gehoord wordt en je stem on-weer-staan-baar krachtig klinkt. “Al te vaak ontmoet ik vrouwen, ondernemers, met een prachtige missie – en toch wordt ze niet gehoord. Vaak kent die dame de échte kracht van haar stem niet. En dat knaagt. Daar wil ik wat aan doen. Daarin kan, en wil ik andere vrouwen helpen.”

Workshop: meer stem = meer succes

De sleutel tot succesvol spreken zit (o.a.) in het versterken van de resonantie in je stem. Kom naar deze workshop en leer alle registers van je stem open te trekken.
Het doel? Dat je naar huis gaat met een klankkast vol nieuwe hoogtes en laagtes in je stem.
Het effect? Meer resonantie in je stem geeft je meer warmte en meer diepte in je stem, en doet je met meer zelfvertrouwen spreken en presenteren. 

Persoonlijke touch
Voor alle deelnemers heeft Katrien nog een heel fijne verrassing in petto! Maar daarvoor moét je wel aanwezig zijn. Heel persoonlijk, heel individueel, heel leerzaam: Katrien belt jou nà 13 oktober persoonlijk op voor een korte maar o zo inspirerende, individuele coaching. Be there & spark after!

Gezelligheid troef op HOFsite
Samenkomen doen we in oktober in Temse, in HOFsite. Artemis-lid Marjan Van den Eynde runt Hofsite met hart en ziel en laat je echt “thuiskomen” in haar warme omgeving, te midden van het groen. Super content en enthousiast dat ze weer mensen mag ontvangen, zal deze top-gastvrouw ons met open armen & warm ontvangen!
 
Praktisch
  • Datum: Woensdagavond 13 oktober 2021
  • Uur: We starten om 19:00 uur; en sluiten af rond 22:00 uur
  • Adres: Hofsite in Temse, Brigade Pironstraat 2
  • Het aantal plaatsen is écht beperkt. Wees snel als je er bij wil zijn!De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 07-10-2021.