Gevoelig zijn is een gave
"Gevoelig zijn voor overprikkeling door je hoogsensitiviteit heeft zoveel impact op jezelf en relaties. Dat is iets wat ik wil dat je meekrijgt en beseft vanaf het begin", stelt Karoline Marck van KanGoe.
- Wat heeft hooggevoeligheid wél of niet te maken met hoogsensitiviteit?
- Waarom wordt gevoelig zijn gezien door de buitenwereld als een zwakte?
- Hoe kan het dat je fijngevoelig bent en je toch zoveel aan kan en de prikkels zelfs opzoekt?
- Waarom zijn hoogsensitieve personen zo’n goede verbinders?
- En wat met hoogsensitief ondernemerschap?
Dit en nog zoveel meer wordt beantwoord in deze lezing. Begrijp (jouw) hoogsensitiviteit en de dagelijkse strijd met prikkels!
Karolien Marck van KanGoe omschrijft zichzelf als "zorgzaam, een open boek, trots op mijn hoogsensitieve persoonlijkheid en een ervaringsdeskundige in burn-out (BO).
Daarnaast gelukkig getrouwd en wonende in de Kempen met mijn soulmate Robby en mijn 2 gevoelige kinderen Lone en Lasse.
Maar ook ben ik een onderneemster met een missie vanuit het hart, vanuit mijn passie, vanuit mijn buikgevoel. Ik hou van mensen bij elkaar brengen en het naar hun zin maken."
We combineren deze lezing met een vier gangendiner bij Michelin BIB Gourmand 2023 bekroonde Food & Wine Bar Amu in Turnhout. Achter de potten en pannen staat Marjanne Moonen, dus ja ook oog voor vrouwelijk ondernemerschap en de maag!
Bij het onthaal krijg je een glas spumante of alcoholvrije spumante. Het viergangen diner bestaat uit:
- 4 gangen verrassingsmenu menu incl. dessert
- Witte en rode wijn ook alcoholvrij verkrijgbaar, water, frisdrank gedurende het diner
- Koffie of thee
Parkeren kan in de Patersstraat of bij Turnova.
Ben jij erbij? Schrijf je snel in, want plaatsen zijn beperkt.