Artemis | Het persoonlijk verhaal van Erika Vlieghe

Het persoonlijk verhaal van Erika Vlieghe

07 sep

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Siham Makrache

We starten het nieuwe Artemis Brussel seizoen met een topspreekster. Een madam om U tegen te zeggen!
Infectiologe Erika Vlieghe is nu al bijna 2 jaar het gezicht van de COVID-19 pandemie. Ze heeft steeds haar mannetje weten te staan, heeft leiderschap getoond in een ongeziene en moeilijke situatie. Welke tips heeft Erika Vlieghe voor ons nu de zomer achter de rug is en de deltavarianten ons blijven achtervolgen?
Bij zo’n topspreekster hoort uiteraard een toplocatie. Het spreekt voor zich dat we ontzettend trots zijn om jullie in The Bistronomy* ( Living Tomorrow: Vilvoorde - Koningslo) te verwelkomen, waar het restaurant volledig voor Artemis Brussel geprivatiseerd zal worden. Kers op de taart is dat niet alleen het restaurant, maar ook het volledige terras voor ons geprivatiseerd zal worden wat ons in staat stelt jullie te ontvangen in optimale corona-proof locatie en dit hopelijk onder een stralende “Indian Summer” zon. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parking beschikbaar aan de ingang van het restaurant.
Wat houdt je nog tegen om in te schrijven voor een onvergetelijke avond waar we op het menu een culinaire ervaring hebben staan met een inspirerende topspreekster omringd door tal van andere boeiende dames?
Schrijf je vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt.
Programma:
Datum: dinsdag 7 september 2021
Programma:
             18:30 – 19:00 Ontvangst
             19:00 – 20:00 Inspiratiesessie met spreekster Erika Vlieghe
             20:00 – 22:00 3 gangendiner
Tickets leden € 80
Tickets niet-leden € 100
 
*Marc Clement, Chef van The Bistronomy, is niet zomaar een chef. Marc kookt al vele jaren op een heel hoog niveau. Nadat hij met zijn restaurant ‘De Zeste’ in Antwerpen een uitstekende reputatie had weten op te bouwen, bezorgde hij ‘Folliez’ in Mechelen acht jaar op rij een Michelin-ster. Kleine hoogstaande gerechten met enorme attentie voor herkomst en beleving.
The Bistronomy is genomineerd voor de ‘2021 We’re Smart world’ discoveries of the year – BEST VEGETABLES RESTAURANTS’.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 06-09-2021.