Artemis | Innovatie in de voedselindustrie - EIT FOOD met Saskia…

Innovatie in de voedselindustrie - EIT FOOD met Saskia Nuijten

24 nov

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Op 24 november 2022 verwelkomen we Saskia Nuijten van EID Food in de Faculty Club in Leuven voor een boeiende avond over innovatie in de voedselindustrie.

EIT Food, met een hoofdkantoor in Leuven, is een pan-Europese partnerschap van bedrijven, universiteiten en onderzoekscentra. EIT Food heeft als doel duurzame, veilige en gezonde voeding te produceren binnen een hoogwaardige voedingssector.  

Saskia is Director of Communication & Public Engagement van EIT Food en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie, branding en marketing. Haar passie is om complexe informatie om te zetten naar een aantrekkelijk verhaal voor verschillende doelgroepen. In 2017 werd EIT Food opgericht en Saskia kon deel uitmaken van deze start-up.



De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-11-2022.