Artemis | IT Security voor de eenmanszaak of KMO

IT Security voor de eenmanszaak of KMO

29 feb

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

10 tips rond cyber security waarmee jij aan de slag kan!


Dat serveren Anna Demuylder en Ron Nath Mukherjee bij Chocolatier Del Rey in Antwerpen. Schuif mee aan bij de ontbijttafel!

Cybercriminaliteit: een realiteit in onze digitale wereld


Anna Demuylder en Ron Nath Mukherjee brengen ons 10 belangrijke inzichten die helpen om mogelijke bedreigen in het digitale landschap sneller te herkennen, en... te vermijden.

  • Wie zijn die criminals? In de wereld van cybercriminaliteit opereren verschillende daders. Er zijn o.a. hackers, geldezels, bonkers en ronselaars.
  • Waarom? Wat drijft criminelen? En waarom zijn jouw persoonlijke gegevens zo waardevol voor hen?
  • Hoe? Hoe gaan cybercriminelen te werk? Wat zijn hun tactieken? En welke evoluties kan je verwachten in hun manier van werken?
  • Gevolgen? Wat zijn de mogelijke implicaties voor jouw onderneming?

Don't let criminals hack you! Ga naar huis met praktische handvaten en concrete tips die je meteen kunt toepassen. Zowel in je bedrijfsomgeving als thuis. Het doel is om je meer vertrouwen te geven, wetende dat je ook zelf stappen kan ondernemen om je te beschermen tegen cyberdreigingen.

Aan de ontbijttafel bij Chocolatier Del Rey


Lekker vroeg uit de veren op donderdag ochtend 29 februari! En ja hoor, het is voor lekkers bij Chocolatier Del Rey! Familiebedrijf met 1 winkel in Antwerpen, plus je vindt Del Rey bij bekende bakkers en speciaalzaken. En wist je dat Del Rey ook actief is in Japan?

Praktisch

  • ontvangst: 07u30 - lekker vroeg uit de veren dus! We serveren ontbijt!
  • locatie: Chocolatier Del Rey, Appelmansstraat 5 in Antwerpen
  • vervoer: ideaal om hier met trein, tram of bus naar toe te komen. Parkeren kan je ook in de publieke parkings in de buurt.
  • einde: we voorzien het einde om 09:30 zodat je vol weetjes en tips (maar ietsje later) aan je werkdag kan starten!

De plaatsjes zijn beperkt, wees dus snel voor deze vroege vogels!
 

De sprekers: Anna en Ron


Grote kans dat je Anna al kent, want zij komt wel vaker naar onze Artemis activiteiten! Anna Demuylder is zaakvoerder van HolonCom en heeft gigantisch veel praktische en hands-on ervaring met digitale aanvallen en de gevolgen ervan. Daarnaast houdt Anna ervan andere ondernemers te ondersteunen, en heeft ze een ware passie voor wandtapijten! En ze schreef ook het boek Daragh; een verhaal over broederschap in de Keltische periode.

Ron Nath Mukherjee is business developer / evangelist voor ESET. ESET is één van de belangrijkste softwares tegen anti-virus en cyberaanvallen (die vaak in de prijzen valt als de beste software voor antivirus). Ron ziet de gevaren van de toekomst van op de eerste rij!De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 23-02-2024.