Artemis | Kick off - LEGO Serious Play

Kick off - LEGO Serious Play Volzet

17 sep

Georganiseerd door ARTEMIS LIMBURG

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Marleen Deleu

Lego Serious Play: geen kinderspel, wél een beproefde methode!


Artemis Limburg nodigt je op dinsdag 17 september van harte uit voor een speelse en tegelijkertijd erg leerrijke openingsactiviteit. Rode draad, of beter, rode blokjes? Lego!

 

Die avond staat alles in het teken van Lego® Serious Play®. LEGO® SERIOUS PLAY® is een door Lego ontwikkelde methode die bedrijven helpt om op een andere, betere manier met elkaar te overleggen. De methode biedt iedereen evenveel tijd en gelegenheid om zijn of haar ideeën naar voren te brengen.

 

Op een speelse, laagdrempelige manier, brengt de methode kennis of ideeën aan de oppervlakte. Erg handig dus voor het oplossen van soms prangende vraagstukken of uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt in je werk of je bedrijf. Bovendien stimuleert het ook je creativiteit en oplossingsvermogen. Anne Vandorpe leert je er alles over!

 

Misschien was je als kind geen fan van Lego, maar de kans is groot

dat de blokjesvonk die avond alsnog overslaat …

 

Ben je ook nieuwsgierig naar wat deze methode voor jou kan betekenen? Kom die avond dan zeker mee bouwen en schrijf je snel in!


Over Anne Vandorpe

Anne legt zich na een 20-jarige rijke nationale en internationale loopbaan (marketing, media & transformatie), toe op het begeleiden van personen, teams en organisaties in veranderingstrajecten. Met haar bedrijf 'Yellowchange' coacht en faciliteert ze leidinggevenden en hun teams. Hierbij maakt ze gebruik van diverse tools waarvoor zij gecertifieerd is zoals Insights Discovery en Lego Serious Play.Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.