Kick Off met Katrien Rycken van Leuven2030

16 sep

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Wij nodigen je met heel veel plezier uit op donderdag 16 september 2021 om 19u00 voor onze Kick Off met Katrien Rycken van Leuven2030 in de Skybox Queen van De Hoorn.

Katrien Rycken is de directeur van Leuven2030, een organisatie die streeft naar een klimaatneutrale toekomst voor stad Leuven. Leuven2030 vertegenwoordigt inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en overheden (https://www.leuven2030.be).

Katrien is reeds sinds 2013 actief voor Leuven2030, daarvoor was ze Unit Leader bij Grontmij Group, een ingenieurs- en adviesbureau dat onderdeel uitmaakt van Sweco, waar ze de leiding had over een groep dynmische ingenieurs die de duurzame en interdisciplinaire aanpak van bepaalde bouw- en ontwikkelingsprojecten verder ontwikkelden. 

Als directeur van Leuven2030, probeert Katrien samen met de andere teamleden de concrete uitvoering van de Roadmap 2025-2035-2050 naar een klimaatneutraal Leuven uit te tekenen en waar te maken. Katrien zoekt uit hoe Leuven2030 de technische en inhoudelijke uitdagingen op de weg naar een klimaatneutrale stad kan overwinnen. Een thema dat actueler is dan ooit als we terugblikken op de afgelopen weken...

Met het meest uitzonderlijke zicht over 'haar' stad, gaat ze ons inspireren met haar verhaal en haar missie.
Een niet te missen avond, waarbij we elkaar na al die maanden eindelijk kunnen terugzien, met elkaar kunnen connecteren en samen zullen genieten van een heerlijke menu bereid door de chef van De Hoorn. Als we nu nog een 'indian summer evening' vastkrijgen... de bestelling hiervoor is alvast geplaatst!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 11-09-2021.