Academy "leiderschap en veerkracht" - Daria Nashat Volzet

14 mei

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Academy rond leiderschap en veerkracht.

Vorming om de wereld om te vormen.

 

Tijdens deze interactieve Artemis Academy zal Daria Nashat enkele van haar lessen over veerkrachtig leiderschap delen en je uitnodigen om jouw veerkracht en welzijn te ontdekken door middel van ervaringsleren.


  • Ben je op zoek naar meer veerkracht en vitaliteit in jouw leven?
  • Voel je je soms rusteloos en verlang je naar meer duidelijkheid?
  • Voel je een innerlijke stem die roept om in je eigen kracht te staan als vrouw? 

Als je antwoord JA is op een of meer van deze vragen, is deze workshop voor jou! 


Ontdek veerkracht en vitaliteit door middel van ervaringsleren en lichaamsintelligentie. Verbeter jouw persoonlijk leiderschap door zorgzaam te zijn voor jezelf. 


Wat kan je verwachten? Een verrassend en inspirerend uur om te genieten en iets nieuws te leren! De interactieve workshop combineert praktische weetjes, ervaringen en reflectie op een speelse manier. 

 

Daria Nashat is trainer en coach op het vlak van veerkracht en authentiek leiderschap voor vrouwen en co-creator van het Women's Sanctuary Circle-spel. Ze is moeder met een visie, een gemeenschapsbouwer en een onderneemster.

Voordat ze haar eigen bedrijf Nashat Consulting, oprichtte, werkte ze bijna 20 jaar aan conflicttransformatie, vrede en samenlevingsopbouw, waardoor ze veel leerde over veerkracht en leiderschap in tijden van verandering.

Ze gelooft dat leiderschap begint met goed voor jezelf zorgen. Ze helpt vrouwen om zelfzorgstrategieën te ontdekken die echt werken. Deze omvatten praktische inzichten voor het identificeren van waarden, het begrijpen van lichaamswijsheid, tips voor NEEN zeggen en voor het opbouwen van “strategic sisterhood.”

Leiden met veerkracht betekent dat we leiden vanuit zelfcompassie en welzijn. Hierdoor vinden we de bouwstenen om onze dromen te volgen.

Haar achtergrond:

·        Trauma Awareness and Resilience (STAR) trainer,

·        Co-actieve Coaching Fundamentals,

·        Emotional Freedom Technique (EFT)


https://darianashat.com/


Ons lid Gina De Groote is onze gastvrouw in het inspirerende The House of Change.

https://thehouseofchangeinherent.be/Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.