Leiderschap, stress en werkgeluk - netwerkavond met Prof. Dr. Els Clays

24 okt

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Els Clays is verbonden aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, Vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnszorg van de UGent. Ze is criminologe en sociologe van opleiding. 

Els is al jaren gebeten door onderzoek naar welzijn op het werk. Zo was ze betrokken in heel wat studies over de psychosociale werkomgeving – met factoren zoals stress, kwaliteit van leiderschap en het klimaat van sociale ondersteuning in organisaties – en de impact daarvan op de gezondheid en het welzijn van werknemers. Dit is in de dag van vandaag bijzonder relevant. Kijken we maar naar de uitdagingen op vlak van preventie van burn-out, de creatie van werkbare jobs en het tegengaan van verloop en uitval.
 
Els zal het op 24 oktober a.s. dan ook hebben over welzijn op het werk: over psychosociale stress en het belang van kwaliteitsvol werk. Dit is een onderwerp dat ons ongetwijfeld allemaal aanbelangt.

Concreet:
• Afspraak op dinsdag 24 oktober 2023 om 19.30 u. in atelier Tête pressée (www.tetepressee.be), Koningin Astridlaan 1000, 8200 St. Michiels.
Uw bijdrage: 59 euro voor leden, 85 euro voor niet-leden. In de prijs is een aperitief begrepen gevolgd door een warme maaltijd met bijhorende dranken begrepen. 
Inschrijven tot en met donderdag 19 oktober 2023 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626, met vermelding van uw naam en “Els Clays”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 19-10-2023.