Artemis | Light up - the pleasure of inspiring and connecting

Light up - the pleasure of inspiring and connecting

22 sep

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Interactieve sessie met Sabine Vanquaillie - Boost


Onrust. Twijfel. Onzekerheid. Veel ondernemers worstelen daar wel eens mee. Weten niet meer zeker waar ze nu precies energie van krijgen. Of voelen zich alleen, niet altijd begrepen, niet altijd gezien. Hoe kan je dergelijk conflict in jezelf aanpakken? Hoe maak je juiste keuzes? En hoe schiet je in de actie?

Light up!, zegt Sabine. Laat je licht stralen! Ga op zoek gaan naar de energie in jezelf, om jezelf weer helemaal terug te voelen, te zien, te weten… Om je alive te voelen, in volle verbinding met jezelf (lichaam én geest), en met de anderen om je heen. 

Tijdens deze interactieve sessie helpt Sabine je op zoek te gaan naar dat licht in jezelf, en laat ze voelen wat het met je doet - als ondernemer, als leider, als mens. Ze laat je ervaren hoe je vanuit wie jij bent haast vanzelf kan inspireren, zonder grote moeite kan connecteren, en vanuit (zelf)vertrouwen meer resultaat kan behalen. 

“Ook leiders hebben grenzen. Ik wil je laten ontdekken hoe inspireren en connecteren ook licht kan zijn en blijven.” 

Wie is Sabine?
Sabine Vanquaillie - Boost, bezieler van Kus De Kikker en grondlegger van Bright Leadership, is een ervaren inspirator, jouw gids voor authentiek leiderschap, hoogsensitiviteit en burn-out. Haar levensmissie is mensen te boosten door ze in pure connectie met zichzelf en elkaar te brengen. Zodat ze zich vrij, alive en vol verbonden voelen. En met durf en moeiteloosheid hun leven leiden vanuit hun essentie. Als storyteller, connector, executive coach, brighteneer gaf ze sinds 2009 meer dan 20.000 mensen een boost in werk en privé.


Praktisch
  • Van: 19:00u (we voorzien zoals altijd een lekker hapje!) ... tot: 22:15u.
  • Locatie: Friday Cowork, Lange Leemstraat 358B, 2018 Antwerpen
  • Plaatsen zijn beperkt, verzeker je plekje dus meteen!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-09-2022.