Artemis | netwerkavond met Ann De Guchtenaere

netwerkavond met Ann De Guchtenaere

28 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op dinsdag 23 maart 2023 verwelkomen we Ann De Guchtenaere. Ann De Guchtenaere is een gepassioneerd kinderarts. Ze was jarenlang actief als kindernefroloog in het Zeepreventorium van De Haan, en ging daarna aan slag in het Damiaanziekenhuis in Oostende. Sinds januari 2023 ruilde ze het AZ Damiaan in voor het universitair ziekenhuis van de UGent.
 
Dr. De Guchtenaere is ook actief in artsenverenigingen. Ze nam gedurende bijna drie jaar het voorzitterschap waar van de Belgian Academy of Paediatrics, en is momenteel secretaris-generaal van de European Academy of Paediatrics. 
 
Dr. De Guchtenaere bekijkt met ons de medische wereld vanuit de bril van een vrouw. Het wordt ongetwijfeld weer een boeiende avond !

Concreet:
·        Afspraak op dinsdag 28 maart 2023 om 19.30 u. in eethuis Mint, Gistelsteenweg 278, 8490 Jabbeke (vlakbij het Permeke museum)
·        Uw bijdrage: 55 euro voor leden van artemis en markant, 85 euro voor niet-leden. In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken begrepen.
·        Inschrijven kan tot en met donderdag 23 maart 2023 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “Ann De Guchtenaere”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen. Blijf je afwezig zonder ons dat te melden, dan rekenen we alsnog de deelnameprijs aan.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 24-03-2023.