Artemis | netwerkavond met Niki de Schryver

netwerkavond met Niki de Schryver

24 okt

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op maandag 24 oktober 2022 ontmoeten we Niki de Schryver, oprichtster van COSH!.
 
Consumenten, merken en retailers in steden wind in de zeilen geven om de vervuilende mode-industrie in te ruilen voor een ecologische, circulaire en ethische variant. Dat is de ambitieuze missie van COSH! en de founder Niki de Schryver. Niki kent het reilen en zeilen in de modewereld als geen ander. Ze heeft meer dan 17 jaar ervaring op de teller als productiemanager en strategisch consultant voor Europese luxemodemerken zoals Bruno Pieters en NEHERA Prague en 10 jaar ervaring met omnichannel e-commerce. Waarom maar één bedrijf helpen, als het duizenden winkels én consumenten kunnen zijn, vroeg Niki zich af? En zo geschiedde: COSH! zag het levenslicht.
 
Want vergis je niet: in een wereld waar lokale duurzame winkels en mode-ondernemers worden verpletterd door grote fashion ketens en hun valse duurzaamheidsclaims, is COSH! geen ‘nice-to-have’, wel een must-have. De naam liegt er niet om. COSH! staat voor ‘Conscious Shopping Made Easy’ en dat is precies wat het online platform doet: duurzaam shoppen voor iedereen toegankelijk maken, ongeacht je stijl of budget én in winkels bij je in de buurt. En wat met die greenwashing claims? Die veegt COSH! zo van tafel dankzij hun unieke, objectieve screeningsmethode en algoritme voor duurzame, circulaire mode. Het won er zelfs de Europese DigiCirc award mee!
 
Niki de Schryver deelt haar verhaal met ons op 24 oktober 2022. 
 
Concreet
·        Afspraak op maandag 24 oktober 2022 om 19.30 u. in restaurant Weinebrugge (www.weinebrugge.be), Leikendreef 1, 8200 St. Michiels (Brugge).
·        Uw bijdrage: 25 euro voor leden van artemis en markant, 40 euro voor niet-leden. In de prijs is een verzorgde broodmaaltijd met bijhorende dranken begrepen.
·        Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 oktober 2022 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “cosh”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-10-2022.