Artemis | netwerkavond met Sabine Claeys

netwerkavond met Sabine Claeys

08 mei

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op maandag 8 mei 2023 houden we ons volgende netwerkdiner. Dit keer hebben we een spreekster uit eigen rangen en verwelkomen we Sabine Claeys.
 
Van 1990 tot 2014 was Sabine zaakvoerster van NV Claeys-Verhelst, een bedrijf met vestigingen in Oudenburg, Brugge en Oostende, gespecialiseerd in badkamers. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door Facq. Sabine bleef actief in het bedrijf als regio-manager voor West-Vlaanderen tot in 2018.
 
Op vandaag is Sabine aan de slag als zelfstandig interim-manager en kan je bij haar terecht voor interim opdrachten als product manager, voor proces optimalisatie, sales ...
 
Sabine is bovendien rechter in ondernemingszaken en zetelt aldus ook in de Ondernemingsrechtbank, de vroegere Handelsrechtbank.
 
Sabine gaat in haar uiteenzetting meer specifiek in op haar werk als rechter in ondernemingszaken. Ze geeft ons een inkijk in het functioneren van de Ondernemingsrechtbank en in het belang van bemiddeling, en dat vanuit de bril van een ondernemer.
 
Het wordt ongetwijfeld weer een boeiende avond !  
 
Concreet:
Afspraak op maandag 8 mei 2023 om 19.30 u. in bistro O-Point, Stationsstraat 30, 8210 Loppem (www.o-point.be)
Uw bijdrage: 55 euro voor leden van artemis, 85 euro voor niet-leden. In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken begrepen.
Inschrijven kan tot en met woensdag 3 mei 2023 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “Sabine Claeys”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen. Blijf je afwezig zonder ons dat te melden, dan rekenen we alsnog de deelnameprijs aan.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 04-05-2023.