Artemis | Netwerkdiner met Heidi De Pauw, CEO Child Focus

Netwerkdiner met Heidi De Pauw, CEO Child Focus

03 dec

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op 3 december a.s. ontmoeten we Heidi De Pauw. Heidi De Pauw is de CEO van “Child Focus”, wat de naam is waaronder de “Stichting voor Vermiste en Seksueel uitgebuite kinderen” onder bekend is. Deze organisatie werd in het post-Dutroux tijdperk opgericht op initiatief van ouders van vermiste en vermoorde kinderen, en is effectief aan het werk sinds 31 maart 1998. Op vandaag is Child Focus een organisatie waar niemand nog naast kan kijken. De organisatie is vooral bekend voor haar hulp bij verdwijningen van minderjarigen en de vele affichecampagnes die ze daarbij opzetten, maar dat is maar een deel van het vele werk dat deze organisatie verricht. Child Focus zet op vandaag ook steeds sterker in op preventie en biedt onder meer ook informatie en vormingspakketten aan rond bijvoorbeeld veilig en verantwoord internetgebruik.

 Heidi De Pauw zal het hebben over haar werk binnen Child Focus en hoe zij daarmee omgaat.

  

Concreet:

 

Afspraak op dinsdag 3 december 2019 om 19.30 u. in restaurant Goesepitte 43 (Goezeputstraat 43, 8000 Brugge, www.goesepitte43.be – dichtstbijzijnde parkings: ’t Zand en het Oud St. Jan).

Uw bijdrage: 50 € voor leden van artemis, 75 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. In de prijs zijn een broodmaaltijd en dranken inbegrepen.

Inschrijven tot en met dinsdag 26 november 2019 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer  BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “Heidi De Pauw”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 26-11-2019.