Netwerkdiner met Kathleen Verhelst

01 apr

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op 1 april 2020 ontmoeten we Kathleen Verhelst, CEO van Verhelst Bouwmaterialen, een onderdeel van de Groep Verhelst.


Groep Verhelst is al vier generaties lang actief in de bouwsector, en ontwikkelde zich zo tot een  veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner, met een rijke ervaring en een goede reputatie in de sector. De groep heeft diverse vestigingen, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Kathleen Verhelst komt ons vertellen over haar leven en werk als CEO van een bedrijf in een toch nog wel steeds zeer mannelijke sector.


Sinds kort is Kathleen Verhelst ook actief in de politiek, en ze bekleedt thans een zitje in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.  

 

 

Concreet:

Afspraak op woensdag 1 april 2020 om 19.30 u. in d’Afpanning, Bloemendalestraat 2, 8730 Beernem. 

Uw bijdrage: 50 € voor leden, 75 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. In de prijs is een verzorgd saladebuffet met bijhorende dranken inbegrepen.

Inschrijven tot en met woensdag 25 maart 2020 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer  BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “Kathleen Verhelst”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 25-03-2020.