Netwerkdiner met Kathleen Verhelst

09 nov

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op 9 november 2021 ontmoeten we Kathleen Verhelst, CEO van Verhelst Bouwmaterialen, een onderdeel van de Groep Verhelst.
 
Groep Verhelst is al vier generaties lang actief in de bouwsector, en ontwikkelde zich zo tot een  veelzijdige, kwalitatief hoogstaande en solide partner, met een rijke ervaring en een goede reputatie in de sector. De groep heeft diverse vestigingen, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Kathleen Verhelst komt ons vertellen over haar leven en werk als CEO van een bedrijf in een toch nog wel steeds zeer mannelijke sector.
 
Sinds 2019 is Kathleen Verhelst ook actief in de politiek, en ze bekleedt thans een zitje in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.  
 
Concreet: 
Afspraak op dinsdag 9 november 2021 om 19.30 u. in de toonzaak van Verhelst Bouwmaterialen in 8300 Knokke-Heist, Kragendijk 96.
Uw bijdrage: 55 € voor leden, 85 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. In de prijs is een verzorgde warme maaltijd met bijhorende dranken inbegrepen.
Inschrijven tot en met dinsdag 2 november 2021 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer  BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “Kathleen Verhelst”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 02-11-2021.