Artemis | netwerkdiner met Lut Vande Velde

netwerkdiner met Lut Vande Velde

07 dec

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op woensdag 7 december 2022 ontvangen we Lut Vande Velde, momenteel communicatie manager van het FANC (Federaal agentschap voor Nucleaire Controle).
 
Lut Vande Velde is juriste van opleiding en heeft ook een diploma van de Vlerick Management School. Ze startte haar loopbaan bij Elektrabel, waar ze startte in een job als juriste, maar al snel de weg van de communicatie uitging. Ze werd de woordvoerster van Elektrabel en nadien ook het hoofd van het team van externe communicatie. In 2014 verliet ze Elektrabel en werd ze secretaris generaal van het Belgian Offshore Platform (BOP), dit is de vereniging van investeerders in offshore wind energie in België. Dat ruilde ze in 2016 in voor BASF, waar ze aan de slag ging als hoofd van Corporate Communications, relaties met de overheid en woordvoerster. Sinds 2019 is ze aan de slag bij het FANC, opnieuw als communicatie manager.
 
Communicatie zit Lut Vande Velde duidelijk in de genen. In haar diverse functies heeft ze op dat vlak ook heel veel ervaring opgedaan, ook in crisiscommunicatie.
 
Lut Vande Velde deelt haar professionele verhaal met ons op 7 december 2022.  
 
Concreet:
 
·        Afspraak op woensdag 7 december 2022 om 19.30 u. in restaurant Cézar (www.restaurant-cezar.be), Jeruzalemstraat 1, 8000 Brugge.
·        Uw bijdrage: 55 euro voor leden van artemis, 85 euro voor niet-leden. In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken begrepen.
·        Inschrijven kan tot en met donderdag 1 december 2022 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “fanc”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 02-12-2022.