Artemis | Bedrijfsbezoek met Valérie Lemahieu

Bedrijfsbezoek met Valérie Lemahieu

31 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op 31 maart 2022 bezoeken we het bedrijf van Valérie Lemahieu, de belofte van het jaar 2019. Ze stelt zichzelf op haar LinkedInpagina voor als "Proud Founder at JusRé Cold Pressed Juices" en trots mag ze zijn.
 
Het verhaal van JusRé begon in 2016. Sindsdien is het bedrijf alom bekend.
 
JusRé staat voor koudgeperste sappen, die telkens opnieuw een instant boost vormen aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Het proces van ‘cold pressing’ bestaat erin dat de ingrediënten leeggedrukt worden, en het voedzame sap van het vruchtvlees wordt gescheiden. Er komt slechts een beperkte oxidatie aan te pas zodat de levende substanties en voedingsstoffen optimaal blijven. Bij het persen komt bovendien geen warmte vrij, waardoor alle essentiële, vitale elementen behouden blijven. Om de houdbaarheid te verlengen tot ongeveer een viertal weken, wordt geen gebruik gemaakt van bewaarmiddelen, maar wel van hoge druk. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, zal Valérie ons tonen tijdens de rondleiding in haar bedrijf.
 
Valérie biedt ons bij ons bezoek ook een degustatie aan van diverse sapjes.
 
Concreet:
 
·        Afspraak op donderdag 31 maart 2022 om 19 u. in de gebouwen van JusRé, Sint-Jorisstraat 88a, 8730 Beernem. Het gaat om een groot wit gebouw waarop de naam Bonte vermeld staat. Er is een lange oprit en via de buitentrap achteraan ga je naar boven. We starten met een drankje en een verzorgde broodjeslunch. De rondleiding zelf start om 19.30 u.
·        Uw bijdrage: 25 euro voor leden, 40 euro voor niet-leden. In de prijs is een broodjesmaaltijd inclusief dranken en dessertje begrepen.
·        Inschrijven tot en met zondag 27 maart 2022 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “JusRé”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 27-03-2022.